Lyofilizované přírodní pařené sýry - natural jsou neuvěřitelně lahodnou svačinkou pro každou příležitost. Jsou úžasné k vínu a jsou také vhodné pro namáčení do dipů různých příchutí. Pařené sýry jsou sice křupavé, ale nejsou tvrdé, naopak se krásně rozpadnou v puse.
Lyofilizace - metoda sušení mrazem. Více
Doporučujeme také, jako netradiční jedlý dárek.
Na výrobu 100 g lyofilizovaných sýrů připadá cca 180 g čerstvých sýrů. Díky tomuto inovativnímu procesu získáváte lahodné sýrové delikatesy, které nejen potěší vaše chuťové buňky, ale přináší i výživné benefity.
Popis produktu
Složení: 100 % lyofilizovaný pařený sýr (plnotučné mléko, mikrobiální syřidlo, mléčná kultura, sůl, koření)
Skladování: Doporučujeme skladovat v suchu při teplotě do 25 °C, aby se zachovala maximální čerstvost a chuť.
Země původu: Česká republika
Výživové údaje
Energetická hodnota na 100 g: 2330 kJ / 557 kcal, tuky: 37 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 24 g, sacharidy: 0 g, z toho cukry: 0 g, bílkoviny: 52 g, sůl: 3,9 g.